Doorgaan naar hoofdcontent

Ontbijt op Bali

Ontbijt is net geserveerd. rijst met ei bananen kroepoek en sambal. Ik vind het allemaal wel oké. Wanneer je mij goed genoeg kent, weet je dat ik alles eet.

Het regent hier in Bali het is al aardig warm en het eerste wat ik mij besef is dat wat je ook zegt of vraagt aan de mensen die hier werken, het is allemaal yes please of okay. Dus veelvuldig doorvragen en handen en voeten gebruiken! Engels wordt door sommige enigszins beheerst. en mijn Indonesisch is nou ook niet je van het. heb het gisteren wel even geprobeerd.

Hoe was de reis, we zijn uitgezwaaid door Jose! Jammer dat de Lard Jan, Annelies en Jeanette er niet bij konden zijn, dan hadden we wat meer hello goodbye gehalte bij ons vertrek.
Na koffie met gebak voor mij en een vers sapje voor beide dames, en de knuffels over en weer gegeven, zijn Andrea en ik gaan inchecken en opzoek gegaan naar de juiste gate.
We vlogen met garuda Indonesia. om 13:00 uur via Abu Dhabi, Jakarta en daar overstappen om in Denpasar de volgende dag 19 maart om 17:30 aan te komen.

Tevens ook nog eens door 8 tijdzones heen te gaan. Dit lijkt net op een redactie sommetje. hoe lang hebben Andrea en rob er over gedaan ?
De reis ging werkelijk voorspoedig, flinke ruimte in het vliegtuig, en niet vol geboekt! we hebben even kunnen liggen op de middelste rij stoelen :-) geprobeerd de korte nacht goed te kunnen gebruiken om te rusten en in het ritme terecht te komen waar een 8 uur tijdsverschil is. Genoeg hot meals aan boord gehad! dus niets te klagen gehad!


Uiteindelijk op Bali aangekomen, zoeken naar de plaats waar we de eerste 3 overnachtingen hebben geboekt. Een hotelletje dicht bij het vliegveld en Kuta. Het hotelletje staat echt ergens achteraf verborgen in nauwe straatjes. we werden echt geconfronteerd met de drukte en het leven op straat hier. ik vond dit al een geweldig moment om te ervaren.
Waar we nu verblijven heeft nog geen tekenen van het betoverende van Bali waarmee internet vol van staat. Ondertussen wel wayan ontmoet bij het hotel. Zal vast vooraf gearrangeerd zijn. :-) we hebben met hem afgesproken onze gids te zijn voor de komende 3 dagen.