Doorgaan naar hoofdcontent

Het is goed

We hebben NZ op een bijzonder mooie manier achter ons kunnen laten. Een zeer fijne avond doorgebracht met het gast gezin. Dat vind ik nu het mooie van b&b. Er is iets blijvends ontstaan met Ranjan en Marin.We hebben stil gestaan bij mooie momenten, dromen wensen. Lesgeven van andrea en de mogelijkheden die voor ons liggen. Ranjan is van mijn leeftijd en ook hier denken mensen na over het vervolg. Dat schept een connectie. We hebben heerlijk gegeten, erg lekkere prawns gegeten.

Geweldig, gezellig en warm. Vraag me nu af (en dat doe ik vaak) :-) of ik nu New Zealanders heb ontmoet, mensen van Sri lanka of wereld burgers. Wat ik wel ervaar is dat zij als individu erg warm zijn openhartig, luisterend, delend. Ik moet maar eens stoppen met hokjes te maken.

De middag heb ik een heerlijke wandeling gemaakt 18 km vanaf Hillsborough bay, naar mount Eden, een stukje centrum, Cornwall park en terug. Heerlijk genoten van het alleen zijn, rondgekeken, naar Maori familie gekeken die in het park met volgens mij heel de familie rugby aan het spelen waren Mooie uitzichten mogen zien. Dit zijn dan ook wel de momenten die ik voor mij zelf koester. veilig and again me myself and i. Ik blijf dat toch fijn vinden :-)
Tot ziens new Zealand. Voor Andrea staat het al vast, ze komt nog een keer terug. want 4 weken is te kort. En ze heeft nu al een place to stay. Voor mijzelf? k heb nog zoveel te ontmoeten. Hopen maar dat mij de tijd wordt gegeven.

Dag NZ !